Horoscop Pesti 2010

Horoscop dragoste 2010 PestiIn 2010, nativii din zodia Pesti sunt favoritii astrelor in ceea ce priveste dragostea. Primul caruia poti sa-i fii recunoscator este Jupiter, care intra in semnul Pestilor pe 19 ianuarie 2010 si a carui influenta iti va aduce o viata sentimentala asa cum ti-ai dorit.

Daca ti-ai gasit deja dragostea si viata de cuplu a trecut printr-o perioada dificila in ultima vreme, acum poti sa respiri usurat: influenta lui Saturn dispare, in sfarsit, impreuna cu tensiunile si dificultatile de comunicare pe care le-a cauzat. Va regasiti increderea in viitor si placerea de a trai, simtiti din nou dorinta de a face diverse lucruri impreuna si chiar de a face planuri de viitor.

Influenta lui Jupiter in Pesti favorizeaza si bunastarea materiala si planurile comune de viitor. Daca vreti sa va mutati impreuna sau sa puneti bazele unei familii sau sa va mutati intr-o locuinta noua, sansele sunt foarte mari in 2010.

Daca este un Peste singur, te poti astepta sa intalnesti dragostea in 2010. Fii pe faza mai ales dupa 15 septembrie 2010, cand Venus - planeta dragostei - intra in Scorpion si iti activeaza sectorul sentimental!

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi pesti

» Horoscop zilnic pesti
» Horoscop 2010 dragoste pesti
» Sentimente pesti
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.