Horoscop Scorpion 2010

Horoscop dragoste 2010 ScorpionSentimentele Scorpionului sunt intotdeauna intense. In viata sentimentala, Scorpionul nu este capabil de moderatie, chiar daca pasiunea ii aduce uneori framantari interioare. Din acest punct de vedere, anul 2010 promite sa-ti ofere trairi intense, de care iti vei aminti mult timp.

In sectorul dragostei Scorpionului se afla acum Jupiter, iar Uranus il insoteste pana la sfasitul lunii mai 2010 - ceea ce inseamna o viata sentimentala intensa. Uranus iti poate aduce o dragoste fulgeratoare, in timp ce Jupiter are grija ca relatia sa aiba perspective frumoase.

Daca ti-ai gasit deja dragostea, te poti astepta la o perioada plina de armonie in cuplu. Va faceti planuri serioase de viitor, iar viata sexuala este plina de fantezie si satisfactii. Nu este exclus sa apara un nou membru al familiei - daca nu in familia ta, atunci in familia unui prieten apropiat.

Daca esti un Scorpion singur, in 2010 ai numeroase ocazii de a face cuceriri amoroase, iar una dintre ele ar putea fi care pe care o astepti. Daca nu esti dispus sa te implici serios, Venus va limpezi si acest aspect, incepand din 15 septembrie, cand va intra in Sscorpion.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi scorpion

» Horoscop zilnic scorpion
» Horoscop 2010 dragoste scorpion
» Sentimente scorpion
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.