Horoscop Fecioara 2010

Horoscop dragoste 2010 FecioaraPentru Fecioarele care si-au gasit deja dragostea, anul 2010 aduce o perioada ceva mai agitata si tensionata. Nu este, insa, cazul sa te ingrijorezi! Vei vedea ca "tot raul e spre bine".

Sub influenta lui Jupiter si a lui Uranus, tu si perechea ta veti simti nevoia sa faceti un bilant al relatiei si sa va intrebati in ce directie vreti sa se indrepte relatia voastra de cuplu. Se pare ca este vorba de trecerea la o noua etapa a relatiei, de asumarea mai multor responsabilitati comune, de iesirea dintr-un impas sau dintr-o rutina - pe scurt, vreti sa dati un suflu nou relatiei de cuplu.

Chiar daca vor exista si discutii mai aprinse, este important sa comunicati deschis, fara rezerve. Incepand din iunie 2010, Jupiter va ajuta sa va descoperiti telurile comune.

Daca esti o Fecioara singura, anul 2010 iti aduce un moment de cotitura in viata sentimentala. Sub influenta lui Pluto, este posibil sa ai parte de pasiune intensa sau de o experienta initiatica in urma careia te vei schimba mult.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi fecioara

» Horoscop zilnic fecioara
» Horoscop 2010 dragoste fecioara
» Sentimente fecioara
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.