Horoscop Rac 2010

Horoscop dragoste 2010 RacNativilor Rac, anul 2010 le promite implinirea dorintelor in plan afectiv sau chiar sansa de a cunoaste o persoana asa cum nici n-ai indraznit sa visezi.

Inca din ianuarie 2010, beneficiezi de bunavointa lui Jupiter, care se straduieste sa iti scoata in cale sufletul pereche. In luna mai 2010, Uranus intra si el in joc, alaturi de Jupiter, adica de partea ta. S-ar prea putea sa ai parte de o dragoste la prima vedere, care iti va schimba complet viata. Sansa este cu atat mai mare daca nu ai inca un partener de viata sau daca ai suferit o despartire.

Astrele iti promit ca poti sa contezi pe o viata in doi in 2010. Dupa ce te-au ajutat Jupiter si Uranus, Venus - zeita iubirii - iti da si ea o mana de ajutor, incepand din septembrie 2010, timp de 4 luni. Pe neasteptate, se pot petrece multe in viata ta sentimentala: casatorie, conceperea unui copil etc.

Daca ai deja un partener de viata, te asteapta o perioada la fel de placuta. S-ar putea, totusi, ca Pluto sa va puna relatia la incercare, scotandu-va in cale anumite dificultati materiale (dar destul de usor de depasit).

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi rac

» Horoscop zilnic rac
» Horoscop 2010 dragoste rac
» Sentimente rac
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.