Horoscop Balanta 2010

Horoscop dragoste 2010 BalantaPentru nativii Balanta, anul 2010 incepe intr-o atmosfera linistita, dar se pare ca este... linistea dinaintea furtunii. Catre sfarsitul lunii mai 2010, Uranus declanseaza o revolutie in viata ta de cuplu.

Nu este cazul sa te temi de schimbari in rau, mai ales daca in viata de cuplu exista intelegere si armonie. Dar anumite schimbari se vor petrece, obligandu-te sa iesi din monotonie. Realizarile comune ale cuplului capata acum noi dimensiuni sau noi semnificatii: s-ar putea sa va mutati intr-o locuinta noua, sa aflati ca veti avea un copil etc.

La prima vedere, schimbarile s-ar putea sa te indispuna, pentru ca iti afecteaza "rosturile" cu care te-ai obisnuit. Dar aceste schimbari aduc si sansa unui nou inceput, un suflu de aer proaspat in relatia de cuplu.

Pentru Balantele singure, se va face simtita influenta lui Neptun: ceea ce va motiveaza cel mai mult va fi dorinta de a seduce. La randul lui, Saturn in Balanta iti confera un plus de seriozitate si realism. Prin urmare, ai toate sansele sa intalnesti dragostea adevarata si sa pui bazele unei relatii durabile.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi balanta

» Horoscop zilnic balanta
» Horoscop 2010 dragoste balanta
» Sentimente balanta
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.