Sentimente Balanta

Horoscop sentimental BalantaBalantele adora ideea de a fi iubite, de aceea sunt intr-o cautare continua a partenerului perfect. Pline de eleganta si demnitate, ele va vor captiva si ului intotdeauna. Au multe interese, cum ar fi arta, decoratiile si ele insasi. Calitatea dominanta e arta conversatiei pe care o stapanesc foarte bine. Totusi, cand discutati un subiect, intotdeauna vor devia subtil la preferintele lor, aducand ce vor ele in centrul atentiei.

La intalnire cu o Balanta, complimentati-o, astfel fascinand-o. Daca alegeti localul, asigurati-va ca e ceva select, elegant si nu va zgarciti. Vor un partener cu bun-gust, deoarece adora luxul si adora sa fie rasfatate.

Fiind calma, o sa va placa prezenta Balantei, care are nevoie de un partener care sa o inteleaga, aprecieze si chiar idolatrizeze. Este descurcareata, ii place sa mearga la petreceri si adora viata sociala extravaganta si plina de lux. Desi e constant nehotarata, o data ce-si ia un angajament intr-o relatie, veti trai in armonie cu ea.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi balanta

» Horoscop zilnic balanta
» Horoscop 2010 dragoste balanta
» Sentimente balanta
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.