Sentimente Varsator

Horoscop sentimental VarsatorDaca ati cunoscut pe cineva care sa fie fermecator, tentant, haios si inteligent, probabil era Varsator. Ei sunt firi calde, descurcarete, pline de idei si preocupati cu ceilalti; le place sa trateze problemele viatii rational. Optimismul este cea mai mare calitate a lor alaturi de sociabilitate si maiestria flirtului.

Daca vreti sa-i atrageti atentia, trebuie sa-i stimulati intelectual, printr-o buna conversatie, dezbateri captivante. Fiind deschisi, Varsatorii pot accepta critica si sa inteleaga perceptiile altora. Sunt toleranti, dar niciodata gelosi sau supra-emotivi.

La o intalnire cu Varsatorul, nu trebuie sa va dati peste cap ca sa-i impresionati. Le place orice, de la un picnic la o cina cu lumanari.

Relatia lor se cladeste pe incredere, si intr-o relatie vor fi intotdeauna loiali si devotati unui partener care intr-adevar merita eforturile lor. Cand un Varsator promite ceva, nu-si incalca cuvantul. Vor un partener cu care sa treaca prin aventuri si prin provocari. Viata cu ei nu va fi niciodata plictisitoare.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi varsator

» Horoscop zilnic varsator
» Horoscop 2010 dragoste varsator
» Sentimente varsator
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.