Sentimente Pesti

Horoscop sentimental PestiLa prima privire veti fi pasionati de Pesti. Sunt foarte blajini si traiesc intr-o lume a viselor si a romantismului. Lasand la o parte anumite calitati, ceea ce ii ghideaza in viata e intuitia lor. Au tendinta de a se indragosti usor si vor avea mai multe relatii pana gasesc persoana potrivita.

Pentru a-l impresiona pe Peste, folositi complimente la adresa infatisarii lui. Sau daca sunteti mai sentimentali, ii puteti cuceri imediat. Totusi, daca il criticati constant, sau aveti tendinta de a fi infideli prin devotament, ei vor considera acest gest intolerabil si inacceptabil.

Sunt interesati de arta, si conversatii captivante. Reprezentantii Pestilor nu apreciaza refuzul si respingerea, sau pe cineva care vede viata intr-un mod negativ. Sunt de asemenea buni ascultatori si o data ce s-au stabilit intr-o relatie stabila, isi vor dedica timpul, exclusiv partenerului. Fiind politicosi, compatimitori si romantici, va vor satisface toate nevoile spirituale si fizice.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi pesti

» Horoscop zilnic pesti
» Horoscop 2010 dragoste pesti
» Sentimente pesti
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.