Horoscop Gemeni 2010

Horoscop dragoste 2010 GemeniIn viata de cuplu, anul 2010 aduce Gemenilor mai multa maturitate, dar si nevoia de mai multa independenta. Relatia de cuplu este solida, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti impreuna clipa de clipa, ca doi siamezi.

Ai face bine sa ii explici partenerului de viata ca, sub influenta lui Uranus, Gemenii au nevoie de mai multa independenta in 2010. Explica-i ca simti nevoia sa ai si o viata a ta, cu seri petrecute in compania prietenilor, sau sa te dedici unui hobby care te relaxeaza. Nu este exclus sa te dedici mai mult carierei, daca apare un proiect care te intereseaza si te motiveaza.

Daca nu ai inca un partener de viata, te asteapta transformari interioare profunde, determinate de Saturn in casa a V-a, a dragostei. Nu te mai intereseaza flirturile si aventurile de scurta durata. In 2010 iti doresti o relatie care sa aiba viitor.

Relatia pe care o astepti nu va aparea ca o dragoste la prima vedere, ci va creste treptat, pornind de la o simpatie sau de la anumite interese comune.

Zodiile si dragostea in 2012

Link-uri sponsorizate

Legaturi gemeni

» Horoscop zilnic gemeni
» Horoscop 2010 dragoste gemeni
» Sentimente gemeni
» Daily Horoscope
» Horoscope forecasts
» Horoscop 2012

Link-uri sponsorizate

Parintii pot fi interesati si de carucioare copii

Toate drepturile rezervate Copyright DigiCorp srl © 2004 - 2012 www.federal.ro
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al DigiCorp srl.